23 de set. 2020

 

MOMENTS PER ALIMENTAR L'ÀNIMA
NAMASTÉ
 
NAMASTE. SALUTACIÓ PER APENDRE A PRACTICAR EN TEMPS DE COVID.

En aquests temps que estem vivint, cal fer molts canvis, canvis d´hàbits, canvis de pensaments d´actituds i canvis en la manera de saludar-nos.

Per això us proposem saludar a les persones amb la salutació Namasté. Així ja comencem a practicar el que suposa viure al vida i les relacions des de l´actitud Namasté.

Hi ha diferents persones i organitzacions que proposen aquest tipus de salutació que ens permet mantenir la distància de seguretat i que suposa a la vegada una manera més bonica de saludar.

Posar la mà sobre el cor és una bonica manera de començar a fer la salutació Namasté.
I l´altre dia vaig llegir un article on Tom Freiden ex director dels centres de control i prevenció de malalties ( CDC) d'Estats Units aconsellava fer la salutació Namasté, una salutació que consisteix en posar els dos palmells de la mà junts a l´alçada del pit i inclinar-se lleugerament cap endavant amb senyal de respecte a la persona que saludem.

Tota una oportunitat per començar a fer una pràctica que ens ha d'ajudar poc a poc a entrar amb un altra actitud de vida respecte els altres i respecte a les circumstàncies que ens presenta aquest canvi dels temps.

Practicar la salutació Namasté és a la vegada un ancoratge que ens fa estar presents, que ens fa sortir de la nostra ment egotista i ens connecta amb la saviesa i comprensió que hi ha en el nostre interior.

Aprofitem aquestes circumstàncies que vivim per “fer una llimonada”, sí, fen honor a la dita: “ Si la vida et porta llimones aprèn a fer-te una llimonada”.

Tot el que passa és sempre una oportunitat pel nostre creixement i millora, per desenvolupar les potencialitats que hi ha dins nostre i per anar transformant la ment egotista i ignorant que sovint regeix les nostres conductes.

Us esperem en aquestes xerrades i presentacions musicals!!!! Cal inscripció!!
 
 
 

En la presentació del dia 13 d'octubre a la Casa del Llibre gaudirem de l'acompanyament musical de Marc Dantuvi. Veniu a gaudir d’una estona per pujar l´ànim!!!
 
 
I a la presentació del dia 26 d'octubre a la Llibreria Alibri gaudriem de ll'acompanyament musical de Maria Lilia Cano, piano i veu.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada