5 d’oct. 2016

Taller de Sanació Vibracional
Data: Dimecres 30 de Novembre del 2016 de 18:00 h a 20:30 h
Preu: 15 €

Un taller per descobrir el nostre poder personal i la nostra saviesa, a través de l’Amor com Estat de Consciència.

PROPÒSIT
Conèixer com actua la Sanació Vibracional a traves d’un taller pràctic. Entrenant la nostra obertura de la percepció per generar estats d’expansió de la consciència. Ens ensenya a com desenvolupar la nostra capacitat interior per poder crear uns cabals creixents d'energia i així anar operant sobre els nostres aspectes limitadors que necessiten ser transformats, per poder alliberar la nostra expressió i el nostre potencial creatiu.

Didjeridoo, Bowls Tibetans, Dyembe, Shruty Box, Flautes i, fonamentalment La Veu, seran alguns dels instruments utilitzats per mobilitzar l'energia en un registre harmònic, que farem circular a través del moviment corporal, per així generar un cabal d'energia que ens permeti ser irradiats mitjançant les mans, per completar el treball en totes les dimensions del camp energètic.

DIRIGIT A:
Totes aquelles persones que vulguin explorar com s’acciona el nostre propi poder de sanar mitjançant la integració del so. O qualsevol persona interessada en el tema amb una motivació interior.

Formador: Marcelo Mansour

 (Buenos Aires, Argentina) Creador i director del Diplomat de Sanació vibracional de la Universitat Intercultural de Mèxic. Funcionant actualment a Mèxic, Estats Units (Denver), Argentina; amb mes de 100 alumnes cursant la Certificació. 28 anys d'experiència com a instructor de Tai Chi Chuan. Creador dels Cercles de Sanació, experiència grupal a través de Didjeridoo, Bowls Tibetans, Dyembe, Shruty Box, Flautes i la Veu, inspirant i guiant al moviment corporal que genera, impulsa i expressa la capacitat de Sanació de l'energia alliberada. 25 anys d'experiència com a sanador en sessions individuals i grupals.

T’hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada