1 d’oct. 2014

Necessitem persones amb ganes de riure...

Us convidem a RIURE, marxem tots plegats cap a Canet de Mar.
Allí passarem la tarda del diumenge dia 2 de novembre per veure l'obra de teatre i musical "Don Quan Tenoriu" (feu clic aquí per descarregar-vos el programa).
Una obra de teatre escenificada per 15 actors al damunt de l'escenari que, amb la seva entrega i professionalitat, ens garanteixen una bona estona per riure de veritat. I a més a més 5 músics en directe acompanyant l'obra.

Sortida:
 Davant del Corte Inglés de l'Av. Diagonal a les 17.30 h. amb autocar.

Preu:
 22 euros (inclou transport i obra de teatre).
Inscripcions: info@agape.cat
Imatge 1
Beneficis del riure:

1. Fas exercici físic. Amb cada rialla es posen en marxa 400 músculs, inclosos alguns de l'estómac que només es poden exercitar amb el riure. Per això agafes flat i et fa mal la panxa quan rius de veritat.

2. Segregues endorfines. Aquestes substàncies s'assemblen a la morfina: alleugen el dolor, combaten virus i bacteris, mantenen el teu equilibri emocional i t'ajuden a estar bé amb tu mateix.

3. T'oxigenes. Quan rius, t'entra el doble d'aire als pulmons i deixa que la teva pell s'oxigeni més i millor.

4. Et rejoveneix. Amb cada rialla estires i estimules els músculs de la cara i això produeix un efecte tonificant i antiarrugues.

5. Alliberes energia negativa. Riure és una de les millors teràpies amb persones amb depressió. La risoteràpia s'utilitza, cada dia més, per superar bloquejos personals.

6. T'ajuda a dormir. Les rialles et generen una certa fatiga que t'elimina l'insomni i t'ajuda a descansar millor.

7. Augmenta la teva autoestima. Quan rius, desconnectes, estàs més animat i més optimista. Tot això ajuda a que et sentis millor amb tu mateix i afrontis el teu dia a dia amb una millor perspectiva.

8. Et protegeix. L'acte de riure et protegeix de malalties físiques i psicològiques. Per tant, la gent que riu habitualment sol estar millor de salut.

9. Es pot encomanar. Riure té molts beneficis. El millor de tot, és que el riure s'encomana i, per tant, ajudes a les gent del teu entorn a que també riguin i estiguin millor amb ells mateixos.

10. Et fa més feliç. Quan rius produeixes serotonina, més coneguda popularment com l'hormona de la felicitat. I si arribes a saber a riure't de tu mateix, ja no hi haurà res ni ningú que et pugui aturar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada