29 de juny 2013

Activitats Juliol 2013

LLIBRE :  EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA. Trobant el meu mapa.
En aquest llibre l’Assumpció Salat ens guia a través d’unes explicacions senzilles i profundes a com podem fer el camí per sortir de la reactivitat i créixer cap a la proactivitat o la consciència.
El llibre està ple d’exemples,  de contes, d’idees entenedores i de situacions de la vida personal de l’Assumpció que ajuden a poder comprendre millor i poder portar a la nostra vida la llum de la saviesa.
El llibre ve il·lustrat i són més de 140 pàgines per gaudir de la lectura, per reflexionar i per practicar. Acompanya al llibre un CD de pràctiques que s’expliquen en el llibre.
Us esperem a la presentació que tindrà lloc el dia 8 d’octubre, a les 8 del vespre, a la sala Claret, carrer de Nàpols, núm. 344, de Barcelona.


DIAFREOTERÀPIA
Aquest mes de juliol un convidem a descobrir i a provar una tècnica corporal nova i diferent. (Veure document adjunt - Diafreoteràpia)
És la diafroteràpia, amb ella podem aconseguir canvis en el nostre cos impressionants, podeu veure les fotos de persones que han treballat  amb aquest mètode amb la Sheila Clancy.
La diafreoteràpia restaura las funciones fisiològiques del cos mitjançant exercicis psicofísics que actuen sobre el sistema nerviós.
 S’estiren les cadenes musculars i es restableixen les funcions correctes dels músculs i articulacions.
 Podeu veure informació a internet a l´enllaç:
Per conèixer en el propi cos com funciona us convidem a participar en el mes de juliol a la sessió que farem el dia 15 de juliol de 18:30 h  a 20:30h de la tarda.
Aportació : 10 euros
Inscripcions: pili.agape@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada