28 de març 2013

Activitats Abril 2013


ACTIVITATS DEL MES D’ABRIL : 



Dia 8 i 22 d’Abril - GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL I ENEAGRAMA


Impartit per M Carmen Vázquez . Terapeuta Gestalt-PNL-Coach
reballarem per conèixer el nostre caràcter i amb la teràpia gestalt, pnl i el coaching,
Obtindrem eines per millorar en els patrons que ja no ens serveixen









INSCRIPCIÓ OBERTA . Cal escriure un mail a : info@agape.cat o trucar 932080318
Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Modalitat: Quinzenal
Dates:  8 i 22 de abril, 6 i 20 de maig, 3 i 17 de juny
Dilluns de 19:00 a 21:00h
Inclou una sessió de coaching particular
Preu 50 € al mes

La participació en un grup de creixement personal, estimula la consciència i ens ajuda a millorar l’expressivitat emocional i corporal dels nostres sentiments més reals. Ens ajuda a afrontar i a resoldre aquells temes o dificultats que ens generen conflicte i ens condueix cap a canvis positius. Tot això en un clima de confiança , amb activitats vivencials i lúdiques. Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Què és?
El Creixement Personal ens ensenya a gestionar les nostres emocions, sentiments, pensaments i accions de manera que puguem tenir una existència més sana i satisfactòria.
Aprendràs que el canvi i el dolor formen part de la vida, però el patiment és opcional i com el podem superar.
Aprendràs que l’experiència no és el que et passa, si no el que tu fas amb el que et passa.

¿Per a què serveix?
Per aportar consciència a la pròpia persona i descobrir el nostre caràcter. Vivim en societat, per tant al no estar sols en aquest món, és important fer-nos conscients de com ens relacionem, adonar-nos de com ens sentim, si estem oberts i plens en una relació i adonar-nos a la vegada dels nostres bloquejos i de com a vegades no sabem ser autèntics. En el curs aprendrem a conèixer-nos i a conèixer als altres, i entendrem perquè ens relacionem d’una manera i no d’una altra més eficaç.



TALLERS DE BENESTAR I SALUT
Estiraments, respiració, autocura de l’esquena, prevenció insomni, dietètica energètica, ayurveda, cromoteràpia, entre d’altres
Espai dedicat a l’aprenentatge de diferents eines i tècniques, senzilles i a l’abast de tothom, que ens ajudaran a incrementar el nostre benestar i a potenciar la nostra salut. El propòsit és que després les pugueu aplicar vosaltres mateixos de manera quotidiana, obtenint beneficis tant físics com emocionals.
Després d'haver fet al febrer el taller d'estiraments i al març el d'autocura de l'esquena, a l'abril farem una edició conjunta, així us podeu apuntar a un taller o a l'altre, o bé a tots dos.


DIA 19 D’ABRIL – TAPPING BÀSIC
De 19:00 a 21:00 h

EFT o tapping es un mètode innovador, molt fàcil i eficaç que et permet, a tu mateix, alleugerar el teu propi malestar emocional, mental i físic. Consisteix en donar-te suaus copets amb els dits en uns punts d´acupuntura alhora que et mantens enfocat en un tema concret a resoldre. Pot ser des d´un cansament, un mal de cap, un mal record del passat, ansietat, estrès, pors, limitacions, creences, bloquejos...molt útil per anar sobre portant totes les coses del dia a dia que et desequilibren o et molesten disminuint la teva qualitat de vida i també per anar resolent tots aquells temes que vas arrossegant des de fa temps i encara no els has pogut alliberar. És també molt efectiu per tractar les addiccions (tabac, menjar, alcohol...).

L´efecte més immediat és una relaxació profunda i un augment del benestar general.

Impartit per Verónica Menéndez, formadora i col·laboradora de l´Àgape.
Aportació 20€.
INSCRIPCIÓ: Cal escriure un mail a veronicagape@gmail.com

DIA 20 D´ABRIL- Meditació guiada de 11mati a 12mati. Aportació 3 euros


DIA 20 D’ABRIL  TALLER ESTIRAMENTS.
A les 10:00 h

Els estiraments són una tècnica molt beneficiosa per eliminar la tensió muscular, recuperar la longitud del múscul, facilitar el drenatge i la circulació de la sang, prevenir les sobrecàrregues i obtenir una gran sensació de relaxació. Només uns vint minuts al dia, o fins i tot en dies alterns, són suficients per obtenir beneficis.


El taller tindrà una part de conceptes teòrics que cal conèixer i després practicarem els estiraments. Cal portar roba còmoda i mitjons no rellisquin o calçat esportiu, Adreçat a tothom.

TALLER AUTOCURA DE L’ESQUENA. A les 11:30 h


En aquest taller aprendrem a conèixer l’estructura biomecànica de l’esquena, les principals patologies que es produeixen, i com podem abordar-les i prevenir-les nosaltres mateixos millorant la nostra higiene postural i practicant senzills exercicis de tonificació específics per a cada zona de l’esquena.
El taller tindrà una part de conceptes teòrics que cal conèixer (anatomia de l’esquena, hàbits posturals al seure i al aixecar-se, al carregar i transportar pesos, al fer determinades feines) i una part de pràctica d'exercicis. Cal portar roba còmoda i mitjons o calçat esportiu.
En tots dos casos, us donarem un dossier amb els conceptes teòrics i els exercicis perquè els pugueu aplicar vosaltres mateixos a casa vostra.
APORTACIÓ:
  • Només Taller estiraments: 10€
  • Només Taller esquena: 10€
  • Tots dos tallers: 15€

A fi de preparar el material, preguem confirmació d’assistència a: elisa.agape@gmail.com
Imparteix: Elisa Rius, terapeuta manual i especialista en prevenció de riscos.
PROPERAMENT: AULA DE BENESTAR I SALUT
Us avancem una nova proposta que, si té seguidors, iniciarem al maig i continuarà tot l’any. Es tracta d'un espai fix de pràctica de diferents disciplines, a nivell bàsic i adreçat a tothom, a fi de mantenir-nos en bona forma física i mental. Anirem combinant estiraments, tonificació, abdominals, ioga, terra pèlvic, respiració, relaxació, etc, al llarg de les diferents classes, així que serà molt amè.
DIA: tots els dilluns
HORA: 18.15h-19h
APORTACIÓ: 30€
PLACES LIMITADES
Imparteix: Elisa Rius, terapeuta manual i especialista en prevenció de riscos.
Per fer la pre-inscripció si hi esteu interessats, contactar amb Elisa Rius: elisa.agape@gmail.com; mòbil: 630 678 841. L'activitat es durà a terme si hi ha un nombre mínim d'inscrits.

DIA 25 D’ABRIL – CURS DECORACIÓ FLORAL
De 19:00 a 20:00 h. Activitat gratuïta.

Presentació del proper curs dedicat a Les flors. Una manera de crear bellesa i benestar a la teva vida i al teu entorn...Aprenem a observar els colors de la natura...Aprenem a combinar les flors segons les ocasions que se’ns presenten dia a dia. Experimentem el poder curatiu de les flors. Diferenciem entre la decoració floral occidental i la decoració oriental: IKEBANA. Tenim en compte la simbologia dels colors alhora de triar les flors? Aprenem a decorar amb flors...(En la realització del curs es farà una part teòrica i una part pràctica de forma individualitzada.)
Lourdes Planas i Zaragoza
INSCRIPCIÓ OBERTA . Cal escriure un mail a : info@agape.cat o trucar 932 08 03 18

DIA 27 D’ABRIL – CURS DE QUALITAT PERSONAL
De 16:00 a 20:00 h

La Qualitat Personal ens dóna l´oportunitat d´aprendre a conèixer-nos una mica més i prendre consciència de quina és la nostra actitud davant la vida per tal de poder-la millorar.

El desenvolupament de la Qualitat Personal és imprescindible per poder gestionar les relacions humanes, la salut, l´economia i l´adaptació als canvis, apropant-nos cada cop més al nostre propòsit de benestar i pau interior.

Programa:
-Bona Sort-Mala sort
-Els hàbits
-Indicadors de qualitat personal
-Técnica del Namasté

Impartit per Verónica Menéndez, formadora i col·laboradora de l´Àgape.
Aportació 20€.

INSCRIPCIÓ: Cal escriure un mail a veronicagape@gmail.com

Dia 29. PRÀCTIQUES REIKI . Cal confirmar assistència. Activitat gratuïta.
De 18:00 h a 20:00 h
Imparteix Paquita Marsal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada