30 de juny 2012

Activitats Juliol 2012


Dia 7
Meditació. De 11:00 a 12:00 h (Aportació 3 Euros)
Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.

Dia 13
EFT i molt més. De 19:00h a 20:30h. Aportació 5 €
Espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant l´ EFT (tapping) i altres tècniques d´autoajuda.
Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.
Aprendrem a relaxar-nos, a gestionar els conflictes, a positivitzar la percepció de la nostra realitat, a trobar les nostres creences limitants, a superar les pors, a alleugerar dolors i malalties..... i molt més.
No ho dubtis, la felicitat està a les nostres mans!!!

Dia 14 de juliol
Primer nivell de reiki. De 10:00 h a 21:00 h. Aportació 90 Euros
Vine a practicar el Reiki i a aprendre de la mà de la Paquita Marsal. Una molt bona oportunitat per aprendre i per gaudir dels resultats que aporta  a la nostra vida el REIKI. La Paquita té una gran experiència en el tema i ho fa de manera molt pràctica i amena.

Dia 16 de Juliol
Pràctiques Reiki. De 18:00 h a 20:00 h
Gratuït

Dia 20 de Juliol
Eneagrama: Consciència de si i transformació personal. Més enllà de la màscara del caràcter. De 16:00h a 20:00h. Aportació: 50€
L’eneagrama constitueix una experiència que et permet endinsar-te en el teu interior en un ambient serè, càlid, acollidor, i descobrir el gran valor del coneixement i de l’acceptació personal. Presenta nou tipus diferents de personalitat, entre els quals les persones participants podran identificar-se amb un. D’aquesta forma, es veurà clara la línea a seguir en la millora individual i en la millora de les relacions interpersonals i professionals així com també en la superació dels problemes, insatisfaccions personals o comportaments repetitius.

Dia 21 de Juliol
Sessió de formació amb Assumpció Salat.  De 10:00h a 14:30h. Cal inscripció.
ESCOLA ÀGAPE. Formació per a les persones que volen deixar de patir.
COM AFRONTAR LES NOSTRES PORS. Primer mòdul d’aprofundiment en l’autoconsciència. Aportació:  45 Euros
En aquesta sessió formativa analitzarem el nostre conscient i inconscient, i veurem quines són les causes  de les nostres pors i com poder-les superar.
Més d’una vegada ens trobem en situacions a la vida que ens costa afrontar, altres en què tenim por de ser abandonats i altres en les que tenim por a perdre. Tot això són limitacions mentals que condicionen molt la nostra conducta i ens porten a la crisi i al conflicte. En aquesta sessió farem un treball per tal d’identificar aquestes pors i a la vegada buscarem eines per tal de poder superar-les.
Us esperem i ben segur que aprofitarem el temps i la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada