3 de març 2012

Activitats Març 2012

Dia 3 Meditació. De 11:00 a 12:00 h (Aportació 3 Euros)

Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.

Curs Reiki, Nivell 1. De 10h a 20h tarda. Preu 90 Euros. Imaprteix Paquita Marsal

Dia 5 i 19. De 19:30 h a 21:30 h Taller de Creixement Personal

Dia 5 Pràctiques Reiki. Gratis. De 18 a 20 h

Com superar les pors i la timidesa. De 19:30 a 20:30 h Sessió gratuïta amb tècniques teatrals. Mar Serra. Cal confirmar assistència.

Dia 9 de març. EFT i molt més. Aportació 5 €. De 19 h a 20:30 h

Nou espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant l´ EFT (tapping) i altres tècniques d’autoajuda.

Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.

I no ho dubtis, la felicitat està a les nostres mans!!!

Verónica Menéndez Ferrer. Terapeuta especialitzada.

Dia 13. Conferència autoregulació postural. 5 Euros. De 19h-21h

Com evitar els mals d’esquena i altres molèsties. Autoregulació postural.

El cos és el reflex de la nostra actitud davant la vida. A través del cos podem llegir moltes coses: un estat d’ànim, una manera d’enfrontar-se a la vida. La postura és la clau no verbal i és l’expressió de l’actitud. Es tracta d’entendre que tota tensió verbal i emocional es traduirà en tensió muscular i desequilibris posturals.

Regulant la nostra postura regulem la intensitat de l’estrès, un cos ben alineat tindrà menys despesa energètica, més eficiència, més harmonia i un aspecte més juvenil.
Vine a la nostra xerrada : “Demostració d’Autoregulació a través de la Postura”.

Sheila Clancy. Diafroterapeuta.Diplomada en Diafreoterapia (Mallorca, 1993) basat en els descobriments de F.Mezieres sobre la funció muscular.

Diplomada en On-Site-Chair-Massage (Bristol, Anglaterra, 1994). Stress Management Coach. Experiència en la biomecànica de la postura.

Dia 15 de març. Conferència sobre la incontinència. Gratuïta. 19 h.

Què és el sòl pelvià?

El sòl pelvià és un sistema de músculs i lligaments que tanquen el terra o base de l’abdomen mantenint en posició correcta i en suspensió la bufeta, l’úter i el recte en contra de la força de la gravetat. El debilitament del sòl pèlvic pot provocar un o més dels següents trastorns: incontinència urinària d’esforç, prolapses (caiguda dels òrgans intra-abdominals), dolor lumbar i disfuncions sexuals.

Dia 21 de març. Inauguració de les noves instal·lacions d´Àgape. A la mateixa adreça de sempre. Trav. Gràcia, 248, entl 4a i entl 3a

De 19h a 21h Us esperem per fer una copa de cava amb nosaltres, unes pastes ... i per rebre un regal personalitzat. I us explicarem com ha estat possible, una verificació del que ensenyem...

Dia 22 de març. Taller sobre la incontinència. De 19 a 21 h . Preu 20 euros. Cal inscripció.

Imparteix: Danna Rebassa. Fisioterapeuta i Osteòpata. Especialitzada en la Reeducació Postural i amb una experiència demostrada i acreditada de més de 8 anys.

Dia 31 . Taller Txi-Kung. De 16:30 h a 19:30 h

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada