28 d’oct. 2011




Dissabte 5 Novembre de 12 a 13h conferència gratuïta sobre la tècnica EFT o tapping. Tècnica energètica d´alliberació emocional. Per aprendre a ser el teu propi mestre o terapeuta i poder solventar tot allò que et disminueix la teva qualitat de vida, ja sigui de carácter físic, mental o emocional. Tant serveix per fer-t´ho a tu mateix com a la teva família ja siguin nens, persones incapacitades o animals.



Dissabte 12 de Novembre de 10 a 14h Taller de EFT o tapping (nivell bàsic). Aportació 35 eur. EFT es un mètode novedós, molt fàcil i eficaç que et permet, a tu mateix, aliviar el teu propi malestar emocional, mental i físic. Consisteix en donar-te suaus copets amb els dits en uns punts d´acupuntura (tapping) alhora que et mantens enfocat en un tema concret a resoldre. Pot ser des d´un cansament, un mal de cap, un mal record del passat, ansietat, estrès, pors, limitacions, creències, bloquejos...molt útil per anar sobre portant totes les coses del dia a dia que et desequilibren o et molesten disminuint la teva qualitat de vida i també per anar resolent tots aquells temes que vas arrossegant des de fa temps i encara no els has pogut alliberar. És també molt efectiu per tractar les addiccions (tabac, menjar, alcohol...)
L´efecte més immediat és una relaxació profunda i un augment del benestar general. També és recomanable per bebès, nens, adolescents, persones incapacitades ja que el tapping es pot fer a altres persones i animals. Tractament d´enfados, autoestima, irritabilitat, hiperactivitat, bloquejos de l´estudiant, dèficit d´atenció, còlics del lactant...i molt més.

En aquest nivell bàsic aprendreu la tècnica, les seqüències curta i llarga, la correspondència energètica entre punts EFT i òrgans, diferents usos de la EFT, ajustos, revers psicològic,....i farem varies pràctiques que us permetrà treballar amb vosaltres mateixos en la vostra intimitat amb tota seguretat.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada