30 de jul. 2011

Us desitgem un molt bon estiu!!!!.

Aquest mes d’agost si voleu podeu venir a la meditació del primer dissabte, dia 6 d’agost i la del dia 17, tercer dimecres de mes.

No us perdeu si esteu per aquí el dimecres el nostre CINE FÒRUM

· Dia 27 de Juliol

Cine Fòrum : “La Matriz de la Vida”

De 19 h a 21:30 h (Aportació: 5 €)

Una pel·lícula sobre la nova ciència de la curació:

diferents científics, metges i professionals de la salut exposen les seves teories i ens obren nous camins per entendre la salut, la curació i la causa de les malalties. Els camps d’energia del cos humà, els mecanismes de l’efecte placebo, les curacions espontànies, la relació entre consciència i matèria o el paper dominant de la genètica en la biologia, són alguns dels temes que s’exposen en aquest documental i ens revelen nous descobriments en el camp de la medicina energètica i la física quàntica.

Properes activitats:

GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL.

Impartit per Assumpció Salat. Psicòloga i M Carmen Vázquez . Terapeuta Gestalt

La participació en un grup de creixement personal, estimula la consciencia i ens ajuda a millorar l’expressivitat emocional i corporal dels nostres sentiments més reals. Ens ajuda a afrontar i a resoldre aquells temes o dificultats que ens generen conflicte i ens condueix cap a canvis positius. Tot això en un clima de confiança, amb activitats vivencials i lúdiques. Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Què és?

El Creixement Personal ens ensenya a gestionar les nostres emocions, sentiments, pensaments i accions de manera que puguem tenir una existència més sana i satisfactòria.

Aprendràs que el canvi i el dolor formen part de la vida, però el sofriment és opcional i com el podem superar.

Aprendràs que l’experiència no és el que et passa, si no lo que tu fas amb el que et passa.

¿Per a què serveix?

Per aportar consciència a la pròpia persona i descobrir el nostre caràcter. Vivim en societat, per tant al no estar sols en aquest món, és important fer-nos conscients de com ens relacionem, adonar-nos de com ens sentim, si estem oberts i plens en una relació i adonar-nos a la vegada dels nostres bloquejos i de com a vegades no sabem ser autèntics. En el curs aprendrem a conèixer-nos i a conèixer els altres, i entendrem perquè ens relacionem d’una manera i no d’una altra més eficaç.

Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Modalitat: Quinzenal

Dates: 26 de setembre- 10 i 24 de octubre- 14 i 28 de novembre i 12 de desembre

Dilluns de 19:30 h a 21:30 h

Preu 40 € al mes ( setembre i desembre compten com un mes o bé es pot pagar 20€ cada mes).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada