5 d’oct. 2016

Sèrie 2  - Tallers de Ment Conscient: La teva Ment crea la teva Realitat.



Dates:Dissabtes 22 i 29 d’octubre i 5 de novembre de 17:00 h a 19:00 h.

Continguts:Estàs cansat o cansada d’aquesta veueta interior que no et deixa descansar? T’agradaria poder canviar determinats hàbits teus o conductes que ets conscient de que et perjudiquen?

De totes les nostres decisions diàries, ho fem en la seva majoria de forma inconscient (95%) i tan sols en un 5% de forma conscient, així com respirem o el nostre cor batega sense haver-hi de pensar…

Això significa que en un 95% actuem en “ xip automàtic” segons com hem  gravat o “ arxivat” en el nostre cervell les nostres experiències passades.

T’imagines poder “ actualitzar” aquests arxius amb la teva millor versió de tú mateix/a sense haver d’entrar al “ pou” a remoure emocions o situacions difícils sino que actuant desde la solució..?
Això és PNL ( Programació Neurolingüística).

Parlarem d’això i molt més durant el primer cicle de tallers de Ment Conscient. Anima’t!!!! Places limitades.

Programació:

Primera sessió 22/10:
Introducció a la PNL. Aprendràs vàries tècniques pràctiques com per exemple: aturar el diàleg intern, i viure més en el moment present.

Segona sessió 29/10:
Relació ment – cos, com ens podem posar malats i curar-nos també només amb el pensament. Aprendràs a generar estats interns poderosos per a tu mateix i els altres.

Tercera sessió 5/11:
Aplicació pràctica de la Neurociència al nostre dia a dia per a canviar hàbits o conductes perjudicials, creences limitants, i treure el teu màxim potencial.

Preu: 35 € taller individual, 90 € el pack dels 3 tallers.
Confirmació abans del 15/10

Imparteix:Mar Sánchez – NeuroCoach personal i executiu, i apassionada pel potencial humà.

Més informació, reserva i pagament : contacto@mar-sanchez.com
Segueix-me al facebook: @marsanchezcoach
Twitter: @marsanchezcoach

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada