5 d’oct. 2016

Curs formatiu : L’Art de saber viure. Eines per l’Autoconsciència Un curs per aprendre a gestionar els propis sentiments amb saviesa.

PROPÒSIT
Conèixer les bases del comportament humà i portar a la consciència aquelles conductes reactives que limiten el nostre benestar i la convivència harmònica amb la resta dels sers humans.
DIRIGIT a totes aquelles persones que vulguin apropar-se a l’autoconeixement i a trobar eines per comprendre les situacions difícils que a vegades ens presenta la vida. “Al darrera de qualsevol dificultat hi ha un propòsit d’amor, només hem de comprendre’l”. (Gerardo Schmedling)

TEMARI

Què és l’Art de saber viure
Reactivitat, rols reactius i autodiagnosi
Proactivitat: despertant potencialitats
La zona cega, l’ombra (llei del mirall)
Repercussió dels factors psicològics en la salut física

Dates: Dimarts  15, 22 i 29 de novembre de 2016

Horari: 18:00 h a 20:00 h

Preu: 45 €

Formadora: Mar Serra

Psicòloga i llicenciada en art Dramàtic. És formadora d’habilitats directives i de gestió de persones des de fa més de dotze anys. Està especialitzada en Intel·ligència emocional, gestió de l’estrès i habilitats per parlar en públic. Des de fa un temps col·labora amb Àgape amb qui ha adquirit un fort compromís per ajudar a les persones a trobar un sentit a la vida i descobrir l’autèntica felicitat. Paral·lelament a la formació actua, escriu i dirigeix projectes de teatre i de cinema.
> 


Cap comentari:

Publica un comentari