30 de maig 2014TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA I EL DESENVOLUPAMENT DE L'AUTOESTIMA

11 i 12 de juliol de 2014
Flix (Tarragona)
Intel·ligència Emocional
El desenvolupament de l’autoestima

Dates :     

11 de juliol de 2014 (de 19:00 h a 21:00 h)
12 de juliol de 2014 (de 09:00 h a 13:00 h)


PRESENTACIÓ

En aquest curs obert a tothom reflexionarem com les nostres actituds internes i els nostres pensaments condicionen l’eficàcia, el benestar i l’harmonia de la nostra vida.

Tractarem continguts tal com l’autoestima i l’autoimportància, els sentiments de culpabilitat, i com desenvolupar una forta confiança i saviesa dins nostre.

Quantes vegades hem sentit dir allò de....” Geni i figura fins a la sepultura”. És així?. Són reflexions que us invitem a fer en aquesta xerrada. Ens preguntarem si el caràcter es pot canviar o no. Si naixem amb una determinada manera de ser o bé el nostre caràcter és fruït de l’educació i de l’entorn on ens hem criat. És el mateix caràcter que personalitat ? On està la diferència? Podem canviar la nostra manera de ser?. Com ho podem fer per ser autèntics?.
Això ens recorda aquella frase que moltes vegades ens han dit de ... “ has de ser tu mateix, no has d’imitar a ningú”. Com ho podem fer per ser autèntics?.
En aquesta trobada procurarem veure les diferències entre un i altre  concepte i aprendrem  algunes  eines que ens poden ajudar a descobrir i millorar qui som i com som.

CONTINGUTS

Concepte de qualitat humana.
El caràcter i la personalitat .
Els comportaments proactius i reactius.
Autovaloració de la pròpia conducta.
Els comportaments reactius de víctima, salvador i perseguidor.
Les relacions entre el nostre caràcter i la nostra salut física i emocional
La motivació i l’automotivació personal.

METODOLOGÍA

S’estudia a través de casos pràctics i de reflexions grupals com la maduresa del caràcter incideix directament a la nostra vida laboral i personal.
En el curs es donen una sèrie d’eines pràctiques per poder  aplicar els continguts
El curs va acompanyat d’un CD, gravat especialment per reforçar les eines que es donen en el curs i per poder fer més fàcilment les pràctiques.
Pot venir tothom, hagi o no fet algun curs al respecte.
I porteu les vostres preguntes i reflexions per poder compartir, ampliar i aclarir.

DOCENT:
 
Assumpció Salat i Bertran. Neix a les Oluges. Psicòloga i mestra. Porta més de 20 anys treballant en formació humana per a empreses i organitzacions com l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, Escola de negocis ESADE,  Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Universitat de Lleida, Universitat de Tarragona, Universitat de Girona, etc. Dirigeix un centre de psicologia i formació humana a Barcelona,  www.agape.cat.Ha publicat dos  llibres: La Vaca. Editorial QVE i El desenvolupament de la Consciència, de l’Editorial UNO, un  audio-CD de relaxació i visualització i un altre audio-llibre,  La clau d’or, per afrontar les crisis i els canvis.

Cap comentari:

Publica un comentari