4 d’ag. 2012

Activitats Setembre 2012


Dia 14
Conferència Gratuïta: Curs de tècniques d´autoajuda. De 19 a 20h
Presentació d´un nou espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant tècniques d´autoajuda com EFT, exercicis de Programació Neurolingüística i de teràpia Gestalt.
El curs consta de quatre divendres repartits mensualment de setembre a desembre de 19 a 20.30h. (a concretar dates)
Promoció curs sencer 30 € (cada sessió individual 10 €)
Dia 15
Meditació. De 11:00 a 12:00 h (Aportació 3 Euros)
Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.


Dia 18
Presentació Gratuïta: La reflexologia podal, molt més que un massatge. De 19 a 20h

Us presentarem aquesta teràpia de massatge podal que aconsegueix reequilibrar tots els sistemes metabòlics del cos, mitjançant l’estimulació de diferents punts reflexos dels peus. Es tracta d’una tècnica manual molt agradable i totalment indolora, i entre els seus beneficis podem citar: promoure l’eliminació de toxines, disminuir els dolors, reduir l’estrès, afavorir la relaxació, estimular el sistema immunitari, obtenint alhora una gran sensació de benestar. La reflexologia podal actua tant a nivell físic, com psíquic i emocional, com us explicarem. Cuidant els peus cuidarem tot l’organisme.
I per començar a cuidar-vos, tots els assistents sereu obsequiats amb un petit detall i un val descompte del 15%. A més a més, sortejarem dues sessions de reflexologia podal bonificades amb un 50%!!


Dia 22
Curs de EFT - tapping (nivell bàsic): De 10h a 14h. Aportació 30 Euros


EFT es un mètode innovador, molt fàcil i eficaç que et permet, a tu mateix, alleugerar el teu propi malestar emocional, mental i físic. Consisteix en donar-te suaus copets amb els dits en uns punts d´acupuntura (tapping) alhora que et mantens enfocat en un tema concret a resoldre. Pot ser des d´un cansament, un mal de cap, un mal record del passat, ansietat, estrès, pors, limitacions, creences, bloquejos...molt útil per anar sobre portant totes les coses del dia a dia que et desequilibren o et molesten disminuint la teva qualitat de vida i també per anar resolent tots aquells temes que vas arrossegant des de fa temps i encara no els has pogut alliberar. És també molt efectiu per tractar les addiccions (tabac, menjar, alcohol...).
L´efecte més immediat és una relaxació profunda i un augment del benestar general.
També és recomanable per bebès, nens, adolescents, persones incapacitades ja que el tapping es pot fer a altres persones i animals. Tractament d´enuigs, autoestima, irritabilitat, hiperactivitat, bloquejos de l´estudiant, dèficit d´atenció, còlics del lactant...i molt més.
En aquest nivell bàsic aprendreu la tècnica, les seqüències curta i llarga, la correspondència energètica entre punts EFT i òrgans, diferents usos de la EFT, ajustos, revers psicològic,....i farem varies pràctiques que us permetrà treballar amb vosaltres mateixos en la vostra intimitat amb tota seguretat.

Dia 28
Curs de tècniques d´autoajuda. De 19 a 20.30h
Espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant tècniques d´autoajuda com EFT, exercicis de Programació Neurolingüística i de teràpia Gestalt.
Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.
Aprendrem a relaxar-nos, a gestionar els conflictes, a positivitzar la percepció de la nostra realitat, a trobar les nostres creences limitants, a superar les pors, a alleugerar dolors i malalties..... i molt més.
No ho dubtis, la teva felicitat està a les teves mans!!!
(Promoció curs sencer 30 €. Cada sessió individual 10 €)
Dia 29 septembre
Primer nivell de reiki. De 10:00 h a 21:00 h. Aportació 90 Euros
Vine a practicar el Reiki i a aprendre de la mà de la Paquita Marsal. Una molt bona oportunitat per aprendre i per gaudir dels resultats que aporta a la nostra vida el REIKI. La Paquita té una gran experiència en el tema i ho fa de manera molt pràctica i amena.


Cap comentari:

Publica un comentari