4 d’ag. 2012


Curs de creixement personal
Impartit per Assumpció Salat. Psicòloga i M Carmen Vázquez . Terapeuta Gestalt
INSCRIPCIÓ OBERTA . Cal escriure un mail a : info@agape.cat o trucar 932080318
Et proposem  participar en un grup de Creixement  Personal.
Modalitat: Quinzenal
Dates:  8 i 22 d’octubre  5 i 19 de novembre i 3 i 11 de desembre

Dilluns  de 19,30 a 21,30h
Inclou una sessió de coaching  particular
Preu 50 € al mes

La participació en un grup de creixement  personal, estimula la consciencia i ens ajuda a millorar l´expressivitat emocional i corporal dels nostres sentiments més reals. Ens ajuda a  afrontar i a resoldre aquells temes o dificultats que ens generen conflicte i ens condueix cap a canvis positius. Tot això en  un clima de confiança , amb activitats vivencials i  lúdiques. Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Què és?
El Creixement Personal ens ensenya a gestionar les nostres  emocions, sentiments, pensaments i accions de manera que puguem tenir una existència  més sana i satisfactòria.
Aprendràs que el canvi i el dolor formen part de la vida, però el sofriment es opcional i com el podem superar.
Aprendràs que l´ experiència no és  el  que et passa, si no lo que tu fas  amb el que et passa.

¿Per què serveix?
Per  aportar consciència a la pròpia persona i descobrir el nostre caràcter. Vivim en  societat, per tant al no estar sols en  aquest món, es important  fer-nos conscients de com ens relacionem, adonar-nos de com ens sentim, si estem oberts i plens  en una relació  i adonar-nos a la vegada dels nostres bloquejos i de com a vegades no sabem ser autèntics. En el curs aprendrem  a conèixer-nos i a conèixer als altres, i entendrem per què ens relacionem d’una manera i no d’un altra més eficaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada