31 de març 2012

Dies 11, 18 i 25 d’abril

Grup de Silenci. De 19:15 a 20:15 h . Aportació 5 Euros

Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.

Dia 13 d’abril. Aportació 5 €.

EFT i molt més. De 19 h a 20:30 h

Nou espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant l´ EFT (tapping) i altres tècniques d’autoajuda.

Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.

Anirem aprenent a entendre’ns per acceptar-nos cada vegada més.

Aprendrem a relaxar-nos, a gestionar els conflictes, a positivitzar la percepció de la nostra realitat, a trobar les nostres creences limitants, a superar les pors, a alleujar dolors i malalties ..... i molt més.

I no ho dubtis, la felicitat està a les nostres mans!!!

Verónica Menéndez Ferrer

Dia 14 d’abril

Meditació. De 11:00 a 12:00 h . Aportació 3 Euros

Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.

Dia 16 i 23 d’abril

Curs Creixement Personal de 19:30h a 21:30h. Cal inscripció

Impartit per Assumpció Salat. Psicòloga i M Carmen Vázquez . Terapeuta Gestalt

INSCRIPCIÓ OBERTA . Cal escriure un mail a : info@agape.cat o trucar 932080318

Et proposem participar en un GRUP DE CREIXEMENT PERSONAL.

Modalitat: Quinzenal . Dates: 16 i 23 d’abril, 7 i 21 de maig i 4 i 18 de juny

Dilluns de 19:30 a 21:30h. Preu 40 € al mes

La participació en un grup de creixement personal estimula la consciència i ens ajuda a millorar l’expressivitat emocional i corporal dels nostres sentiments més reals. Ens ajuda a afrontar i a resoldre aquells temes o dificultats que ens generen conflicte i ens condueix cap a canvis positius. Tot això en un clima de confiança, amb activitats vivencials i lúdiques. Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Dilluns 16 abril

Conferència – Taller de 19 h a 21h. Aportació: 20€

Prevenir i Alleujar el mal d’esquena. Cal inscripció.

Aprendrem exercicis d’estiraments i relaxació que ens ajudaran a alleujar i prevenir dolors cervicals, dorsals i lumbars, i també alguns conceptes claus sobre com col·locar el nostre cos per tal d’aconseguir la màxima alineació i per tant evitar sobrecarregar-lo.

A més, parlarem de les influències que tenen les emocions sobre la postura global i de la osteopatia com a eina d’ajuda per alliberar tensions i conflictes.

Imparteix: Danna Rebassa. Fisioterapeuta i Osteòpata. Especialitzada en la Reeducació Postural i amb una experiència demostrada i acreditada de més de 8 anys.



Dia 19 d’abril. Cine-fòrum.

De 19:30 h a 21:30 h. Aportació: 5€

CONVERSACIONES CON DIOS:

Basada en la historia de Neale Donald Walsch. La vida de Neale se hunde por momentos. Sin trabajo, sin familia, sin hogar... Ya sólo le faltaba romperse el cuello en un accidente de circulación para tirar la toalla y acabar en un camping para indigentes dejado de la mano de Dios. Será esta situación límite donde Neale tendrá que decidir entre dos opciones: abandonarse a su mala suerte o reencontrarse a sí mismo y buscar, donde haga falta, las respuestas que le proporcionen la fuerza necesaria para comenzar de nuevo. Una película que nos enseña a confiar en la vida y ver que detrás de una crisis siempre hay una oportunidad.

Dia 21 d´abril

Taller Txi-Kung. De 16:30 h a 19:30 h . Aportació 25 Euros

Curs Reiki. Nivell 2. Aportació 120 Euros. De 10 h a 20 h


Dia 23 d´abril

Curs de creixement personal de 19:30 h a 21:30 h

Pràctiques Reiki, Nivell 2. De 18 a 20 h



Dia 27d’abril.

Concert de guitarra i cançons per LAURA.

De 19h a 20h. Aportació 5 euros. Cal inscripció

El concert estarà comentat i amb aportacions d’Assumpció Salat. Escoltarem : “Piensa en mi” “ T´estimo” “ Gracias a la vida” “ Sin miedo” “ Amigos para siempre” i moltes altres..... Us recomanem venir a aquest concert, la veu de la LAURA és fantàstica, una manera de relaxar-se i alimentar el nostre cor...!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada