11 de gen. 2022

 

MOLT BONY ANY NOU!!!!

 

Quan comença un any sovint tenim propòsits o bé objectius que ens agradaria poder fer realitat en el nou any. Això està molt bé, però a vegades ens oblidem que la vida té per cada un de nosaltres també uns propòsits, fets o situacions que nosaltres sovint ni podem imaginar. Vull dir amb això que la vida ens té preparades sorpreses pel nou any que comença, que potser no coincideixin per res amb aquells desitjos u objectius que nosaltres tenim i ni ens passa pel cap que puguin arribar a ser possibles. La vida com a Escola d'aprenentatge i amb la intel·ligència i saviesa que la caracteritza ens porta a viure allò que
necessitem viure. Algunes d'aquestes situacions poden ser molt agradables i altres potser no tant, segons el nostre criteri, és clar.

Us convido en aquest any nou que comença a tenir una ment i un cor obert a tot allò que la vida ens presenti, sigui el que sigui,quan el que passa és allò que ens agrada , no hi ha cap problema, però quan el que passa es surt del que nosaltres voldríem o desitjarím és quan hem de mirar de no caure en pensaments del tipus:
- Això no és just.
- No em mereixo viure aquest situació.
- Per què a mi?
- La vida és dura.
- Sempre hi ha alguna cosa per la qual patir...
- etc.


No, la vida amb la seva immensa saviesa, mai " dóna puntada sense fil" i sempre ens presenta i ens presentarà allò que és necessari pel nostre aprenentatge i creixement i pel de les persones implicades.
Tinguem aquestes idees presents en l'any que comença.
Desitjant-vos que la saviesa i el discerniment us acompanyin a tots per tal de gestionar i fer front adequadament a tot allò que es presenti en aquest nou any.
 

Assumpció Salat Bertran


 Podeu fer arribar els vostres comentaris a :  asalat@copc.cat

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada