6 d’abr. 2016


V
Activitats destacades al nostre centre
Imatge 3
Sèrie 1: Tallers de Ment Conscient: La teva ment crea la teva realitat
Dates:
Els dissabtes 30 d'abril, 14 de maig i 28 de maig de 17 a 19 hores.
Preu: 35 euros taller individual (confirmació abans del 15/04: 30 euros) / 90 euros el pack de 3 tallers.
Continguts:
Estàs cansat o cansada d’aquesta veueta interior que no et deixa descansar? T’agradaria poder canviar determinats hàbits teus o conductes que ets conscient de que et perjudiquen?
De totes les nostres decisions diàries, ho fem en la seva majoria de forma inconscient (95%) i tan sols en un 5% de forma conscient, així com respirem o el nostre cor batega sense haver-hi de pensar…
Això significa que en un 95% actuem en “ xip automàtic” segons com hem gravat o “arxivat” en el nostre cervell les nostres experiències passades.
T’imagines poder “actualitzar” aquests arxius amb la teva millor versió de tu mateix/a sense haver d’entrar al “pou” a remoure emocions o situacions difícils sino que actuant des de la solució..?
Això és PNL ( Programació Neurolingüística).
Parlarem d’això i molt més durant el primer cicle de tallers de Ment Conscient. Anima’t! Places limitades.
Programació:
Primera sessió 30/04: Introducció a la PNL. Aprendràs vàries tècniques pràctiques com per exemple: aturar el diàleg intern, I viure més en el moment present.
Segona sessió 14/05: Relació ment – cos, com ens podem posar malats i curar-nos també només amb el pensament. Aprendràs a generar estats interns poderosos per a tu mateix I els altres.
Tercera sessió 28/05: Aplicació pràctica de la Neurociència al nostre dia a dia per a canviar hàbits o conductes perjudicials, creences limitants, i treure el teu màxim potencial.
Imparteix: Mar Sánchez.
Neurocoach personal i executiu i apassionada pel potencial humà.
Informació: info@agape.cat

Cap comentari:

Publica un comentari