10 de nov. 2015Autoestima i dinàmiques teatralsData: Els dimarts 10, 17 i 24 de novembre de 18.30 a 20.30 hores (possible continuïtat al desembre).
Preu: 40 euros (per aquells que ja heu fet el curs d'octubre el preu és de 35 euros).
Objectiu:
Estimar-se a un mateix és tot un aprenentatge. En el curs revisarem aquelles creences que l’imiten l’autèntica estimació cap a nosaltres i aprofundirem amb aquells pensaments que sí ens ajuden a fer-ho. Treballarem les dinàmiques teatrals com a un repte a acceptar-nos més a nosaltres mateixos i aprendre a no tenir por d’aquells que ens observen. El teatre ens ajuda a deixar anar el nostre nen interior i divertir-nos més en la comunicació amb els altres, aprenem a tenir més consciència corporal, més presència, millorar la veu per poder-nos valorar i confiar més amb nosaltres.
Metodologia:
Primera part de la classe: Començarem amb reflexions i eines per aprendre a gestionar els pensaments d’amor cap a nosaltres.
Segona part de la classe: practicarem les dinàmiques teatrals a través de:
- Entrenament escènic.
- Consciència corporal i presència.
- Tècnica vocal.
- Improvisacions.
- Exposicions en públic d’articles sobre l’Autoestima. 
Dirigit a:
Totes aquelles persones que ja han fet la convocatòria d’octubre del mateix curs i per a aquells que es vulguin iniciar en la matèria. (Si en algun moment has pensat que t’agradaria explorar i posar-te a prova amb aquest art, en aquest curs trobaràs la oportunitat perfecta per iniciar-te de manera fàcil i divertida).
Places limitades: màxim 10 persones
Imparteix: Mar Serra (Piscóloga i Llicenciada en art dramàtic).
Informacióinfo@agape.cat


Cap comentari:

Publica un comentari