24 de des. 2013

Com sabem si tenim el Nadal en el nostre cor?, com se sap això?. Això se sap quan comencem a fer-nos conscients de la nostra essència, de la nostra capacitat de crear, de fer i de servir, quan deixem de dependre del que està passant fora per mantenir la nostra felicitat, la nostra pau interior i anem deixant de posar-li condicions a la nostra capacitat de servir i d'estimar.
Se sap quan es va despertant en el nostre interior la comprensió de que tota experiència, per difícil que hagi estat, és una meravellosa oportunitat i que es pot agrair intensament l'aprenentatge que d'ella se´n deriva, ja sigui de les experiències com de les persones amb les quals vam tenir dificultats per estar disposat a servir-los sense condició i estimar-los per igual.

Estem convidant, un any més, a un veritable Nadal del nostre cor, a un veritable despertar, a un fer-nos conscients de la nostra pròpia capacitat de dirigir les nostres vides per ser feliços, pròspers, abundants i pacífics. Deixant enrere les nostres limitacions humanes de l'ego, creences, conceptes, lluites i baralles per canviar el que no és canviable sinó solament aprofitable.

Anem a néixer en el nostre interior i aquesta és la invitació per a aquest Nadal.
 Bon Nadal !!
Us enviem l'enllaç de l'article d'Assumpció Salat publicat el passat dia 11 de desembre de 2013 al diari El Punt AVUI
Desitgem que us agradi:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada