13 de juny 2024

 

PER PENSAR......

ELS NÚMEROS I LA CONSCIÈNCIA HUMANA

 

Tots sabem que la idea central del pensament pitagòric  era que els números  eren  l’essència de totes les coses, d´allí que la seva escola es centrés en l´estudi de la matemàtica i la geometria.

És curiós  veure com científics del mon actual també expliquen que l´univers té una configuració matemàtica i geomètrica.

Han sortit uns corrents dins de l´estudi de la consciència humana que apliquen de manera pràctica aquesta geometria i matemàtica al desenvolupament de la nostra consciència, que en el fons no és res més que veure amb ulls de saviesa la realitat que ens envolta.  

Potser que els números tinguin una estructura vibratòria que afecta a la nostra ment quan els veiem, memoritzem o repetim?

Podria ser que aquestes vibracions numèriques afectin al nostre cos físic i ens ajudin a harmonitzar o fins hi tot sanar alguns símptomes o malalties?

L'Univers es ritme,  tant a  nivell macro (rotació periòdica dels planetes, estrelles, galàxies) com a nivell  micro (la rotació dels àtoms, el moviment dels electrons, les propietats de les partícules ).

L'organisme humà no n'és una excepció. Estem connectats amb tot allò que ens envolta per bioritmes. El cos humà té múltiples diferents estructures rítmiques on cada cèl·lula viva correspon al seu propi ritme. El cor i la respiració també tenen el seu propi ritme.

El nostre organisme pot ser comparat a una orquestra, funciona amb diferents instruments musicals per fer la mateixa música, però alhora cadascú amb l'atribut de les seves freqüències úniques.

Si un dels instruments musicals no s’ajusta correctament afectarà la totalitat del resultat.

Aquestes idees i preguntes ens obren  un mon, una manera diferent d’explorar i desenvolupar la nostra consciència.

Assumpció Salat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada