14 de març 2018

Unes paraules I... Per Pensar
Us presentem un cas real, el d’una bona amiga i alumna dels nostres cursos de Qualitat Personal i d´autoconsciència.

Aquest és un exemple de fluir amb al vida, de no voler imposar la nostra voluntat, sinó que després d’haver-ho intentat més de tres, quatre, cinc o set vegades, al final el més intel·ligent és seguir els senyals, seguir allò que es facilita.

La nostra amiga ens explica el següent:

Jo valoro moltíssim el meu pis de dues habitacions, m'encanta i soc molt feliç vivint en ell. Però la família ha crescut. El meu fill i la meva filla es fan grans i comparteixen habitació. Això va generant conflictes i m'agradaria que cadascú en tingués una. Total, que fa tres anys vaig iniciar la cerca d'un nou pis. Quan vaig veure el preu que tenien, vaig pensar que seria millor que em fes jo mateixa una casa. M'agrada la idea de tenir una casa ecològica i sostenible, així que em vaig posar a buscar terrenys a l'hora que mirava pisos pel meu barri. Però aquesta cerca ha estat infructuosa i successivament m'he trobat amb portes tancades, ja sigui pels bancs o pels propietaris que no volien posar un preu més realista a la seva propietat. I vet aquí que fa quinze dies, coincidint amb la negativa a l'oferta del cinquè terreny que estava valorant, me'n assabento que els llogaters dels meus pares tenen lliure un pis a la mateixa finca que compleix pràcticament tots els meus requisits. Però de lloguer... I he pensat que potser ara el que em toca és estar a prop dels meus pares que es fan grans i que potser mes endavant ja trobaré el meu terreny! I de pas supero aquesta falsa creença que llogar és llençar els diners i sempre és millor comprar, atès que les coses no son realment nostres.

Quina reflexió més intel·ligent , no trobeu? Aprofitar el pis que les circumstàncies de la vida li presenten i no insistir en allò que ella vol, ja que de moment es dificulta.

Pot ben passar que al cap d´uns anys pugui accedir a la casa que somia, però de moment els més intel·ligent és gaudir d´aquest nou pis més ampli...i confiar que tot el que ens porta la vida sempre, sempre és pel nostre bé i el nostre creixement. Recordem aquella idea de saviesa que diu:

- No sempre tenim el que volem, però si sempre tenim el que necessitem.

Qualsevol pregunta o dubte ens podeu escriure, estarem encantats de contestar:

Correu: info@agape.cat

Assumpció Salat i Bertran

imatge 1


Cap comentari:

Publica un comentari