1 de nov. 2012

Activitats Novembre 2012


ACTIVITATS A BARCELONA

Dia 5 i 19 de novembre

Curs de creixement personal

Impartit per Assumpció Salat. Psicòloga i M Carmen Vázquez.  Terapeuta Gestalt
INSCRIPCIÓ OBERTA . Cal escriure un mail a : info@agape.cat o trucar 932 08 03 18
Et proposem  participar en un grup de Creixement  Personal.
Modalitat: Quinzenal
Dates:  5 i 19 de novembre i 3 i 11 de desembre

Dilluns  de 19,30 a 21,30h
Inclou una sessió de coaching  particular
Preu 50 € al mes

La participació en un grup de creixement  personal, estimula la consciencia i ens ajuda a millorar l’expressivitat emocional i corporal dels nostres sentiments més reals. Ens ajuda a  afrontar i a resoldre aquells temes o dificultats que ens generen conflicte i ens condueix cap a canvis positius. Tot això en  un clima de confiança , amb activitats vivencials i  lúdiques. Et proposem participar en un grup de Creixement Personal.

Dia 10 
Meditació. De 11:00 a 12:00 h (Aportació 3 Euros)

Vine a gaudir de la relaxació i la focalització mental en companyia. Activitat dirigida per membres del nostre equip.


Dia 10
EFT 2 (segon nivell). De 10 a 14h (aportació 35€)

Taller molt pràctic i dinàmic on profunditzarem amb la tècnica EFT i aprendrem a:
1. Reconèixer que és el que ens falta per obtenir major satisfacció a la nostra vida.

2. Descobrir quins són els motius que no ens permeten pensar i/o actuar per aconseguir el nostre benestar.

3. Eliminar o alleujar aquestes limitacions, creences o obstacles.

4. Crear les afirmacions adequades per anar reeducant la nostra ment i aconseguir estar més receptiu i corresponent als aprenentatges que ens porta la vida.

5. Detectar i discriminar les auto obligacions i les auto exigències.

* Les afirmacions són frases positives, específiques i en present que defineixen exactament el que vols a la teva vida.

*EFT o tapping és una tècnica energètica d´alliberació emocional que et permetrà augmentar el teu benestar mental, emocional i físic. 

*Les creences són estructures mentals que de manera inconscient et limiten viure la vida com voldries.
Nota: recomanem tenir uns mínims coneixements d´EFT

Dia 14
AROMATERÀPIA
Dimecres 14 novembre. De 19:00 h a 20:00 h. Activitat gratuïta

L’aromateràpia utilitza els olis essencials i vegetals com a mètode terapèutic per millorar la salut física i mental. Són essències biosintetitzades amb una composició química variada i complexa, que poden produir diferents efectes: relaxants, energitzants, antibiòtics, analgèsics, antidepressius, drenants, entre d’altres.
Aquests efectes terapèutics es poden aconseguir a través de la pell mitjançant massatges que aconsegueixen que aquestes substàncies s’incorporin al torrent sanguini o bé per inhalació de les fragàncies, produint un efecte a nivell del sistema límbic, encarregat de gestionar sentiments i emocions.
En aquesta xerrada gratuïta aprendreu què és un oli essencial, un oli vegetal, un hidrolat, com s’obtenen, com s’utilitzen, les seves principals indicacions i contraindicacions, i constatarem com el seu ús s’ha convertit en una opció de salut complementària, efectiva i agradable, alhora que us facilitarem algunes “receptes” que podreu utilitzar vosaltres mateixos a casa vostra.
I per començar a gaudir-ne, tots els assistents sereu obsequiats amb un petit detall i un val descompte del 15% per si us animeu a provar un massatge aromàtic. A més a més, sortejarem dues sessions de massatge d’esquena bonificades amb un 50%!!
PROMOCIONS DE NOVEMBRE
Durant el mes de novembre podeu gaudir d'un preu especial per a la teràpia de reflexologia podal: 32€ i del massatge relaxant d’esquena amb olis essencials: 20€.
Per demanar informació o cita, poseu-vos en contacte amb Elisa Rius, la terapeuta, al telèfon 630 678 841 o bé a través del correu electrònic elisa.agape@gmail.com.
Dia 16
Curs de tècniques d´autoajuda. De 19:00 h a 20:30 h

Espai pràctic, vivencial i divertit que ens permetrà conèixer-nos una miqueta millor i ens ajudarà a resoldre els temes que ens preocupen ja sigui de caràcter físic, mental i/o emocional mitjançant tècniques d´autoajuda com EFT, exercicis de Programació Neurolingüística i de teràpia Gestalt.
Anirem aprenent i integrant nous recursos a les nostres vides per poder donar un pas més cap a la nostra felicitat i benestar.
Aprendrem a relaxar-nos, a gestionar els conflictes, a positivitzar la percepció de la nostra realitat, a trobar les nostres creences limitants, a superar les pors, a alleugerar dolors i malalties..... i molt més.
No ho dubtis, la teva felicitat està a les teves mans!!!
(Promoció curs sencer 30 €. Cada sessió individual 10 €)
Dia 17
ÀMBIT TERÀPIES HOLÍSTIQUES: EQUILIBRI I HARMONIA
REFLEXOLOGIA PODAL
Dissabte 17 de novembre 11:00 h a 12:00 h i Dimecres 21 novembre 19h. Activitats gratuïtes

Després de la bona acollida de la presentació de la teràpia de reflexologia podal, repetirem aquesta xerrada gratuïta el dissabte 17 de novembre i el dimecres 21 de novembre.
Us presentarem aquesta teràpia de massatge podal que aconsegueix reequilibrar tots els sistemes metabòlics del cos, mitjançant l’estimulació de diferents punts reflexos dels peus. Es tracta d’una tècnica manual molt agradable i totalment indolora, i entre els seus beneficis podem citar: promoure l’eliminació de toxines, disminuir els dolors, reduir l’estrès, afavorir la relaxació, estimular el sistema immunitari, obtenint alhora una gran sensació de benestar. La reflexologia podal actua tant a nivell físic, com psíquic i emocional, com us explicarem. Cuidant els peus cuidarem tot l’organisme.

I per començar a cuidar-vos, tots els assistents sereu obsequiats amb un petit detall i un val descompte del 15% per si us animeu a provar aquest massatge. A més a més, sortejarem dues sessions de reflexologia podal bonificades amb un 50%!!
Dia 17
Introducció a la PNL (primer nivell). De 16:00 a 20:00h.

Taller pràctic on tindrem un primer contacte amb la PNL per començar a conèixer i gaudir dels seus beneficis a la nostra vida.
La PNL es un conjunt d’eines pràctiques, ràpides i eficaços per aconseguir canvis personals amb el propòsit d´ arribar a l’excel·lència humana, potenciant els nostres recursos i desbloquejant les nostres creences limitadores.
Molt útil en el creixement personal, comunicació interpersonal, educació, salut, assessorament empresarial, negociació, canvi d’hàbits i addiccions, fòbies, creativitat, etc.
Programa
-          Què vol dir PNL?
-          Pressuposicions de la PNL
-          Submodalitats
-          Exploració del llenguatge no verbal  i ca libració
-          Raport i empatia en la comunicació efectiva
-          Formulació d’objectius
-          Cercle de l’excel·lència
Impartit per Verónica Menéndez, terapeuta i formadora en gestió emocional, EFT, PNL i Gestalt. Aportació 40  €
Dia 19
Curs de creixement personal. De 19:30 a 21:30 h
Impartit per Assumpció Salat. Psicòloga i M Carmen Vázquez.  Terapeuta Gestalt
Dia 21
REFLEXOLOGIA PODAL. De 19:00 h a 20:00 h. Activitat gratuïta
Dia 24 i 25
Curs Reiki, Mestratge.

De 10h a 19 h tarda. Imparteix Paquita Marsal


Dia 25
Curs Reiki, Mestratge.
De 10:00h a 13:30 h. Imparteix Paquita Marsal
Aportació : 350 €
Dia 26
Pràctiques Reiki. De 18:00 h a 20:00 h
Dia 29
Curs Decoració floral. De 19:00 a 20:00 h. Activitat gratuïta

Presentació del proper curs dedicat a  Les flors. Una manera de crear bellesa i benestar a la teva vida i al teu entorn...Aprenem a observar els colors de la natura...Aprenem a combinar les flors segons les ocasions que se’ns presenten dia a dia. Experimentem el poder curatiu de les flors. Diferenciem entre la decoració floral occidental i la decoració oriental: IKEBANA.
Tenim en compte la simbologia dels colors alhora de triar les flors? Aprenem a decorar amb flors...(En la realització del curs es farà una part teòrica i una part pràctica de forma individualitzada.)  Lourdes Planas i Zaragoza
Salutacions cordials,
Assumpció Salat i Bertran
Travessera de Gràcia, 248
entresol quart i tercer
08025 Barcelona
Tel. 93 208 03 18
Fax. 93 208 06 49

Cap comentari:

Publica un comentari