19 de juny 2024

 

RETIR  a JESÚS (Tortosa)

EL DESENVOLUPAMENT DE LA COSNCIÈNCIA, amb Assumpció Salat

 

Tots sabem que  els pensaments que tenim i processem tant a nivell conscient com inconscient tenen una gran influència sobre  les nostres vides i els resultats que obtenim.

Porto més de 30 anys investigant divulgant la importància que té el desenvolupament de la consciència per ajudar-nos a tenir una vida més harmoniosa en tots els aspectes, salut, relacions humanes, economia, amistats, etc.  Sempre he anat aprenent de diferents autors , de diferents corrents o escoles dins del món de la psicologia i no he parat mai d´investigar,  de verificar tots i cada un dels ensenyaments que he anat aprenent i incorporant.

Doncs fa relativament poc he arribat a descobrir i a aplicar els ensenyaments de diferents autors russos que m’han deixat impressionada en quan als resultats. En la meva formació professional poc havia acudit als autors russos, sols recordo quan estudiava el magisteri, que ens parlaven de Vygotski, un destacat teòric de la psicologia i de la descripció del procés evolutiu en els infants.  Després d’estudiar-lo a ell,  sempre més havia après d’autors americans, llatins, orientals, etc., però no russos.  Dic això perquè a l’apropar-me a aquests ensenyaments he descobert l’alt nivell que tenen  per ajudar-nos a desenvolupar la consciència, i com  això ho fan amb el suport de la ciència, de la matemàtica, de la física i de la geometria.  Sens dubte és tot un constructe teòric que requereix atenció i concentració per poder-lo comprendre.

Ara bé, el que he après i he entès ho he començat aplicar als meus cursos, a les meves teràpies amb persones que tenen seriosos problemes mentals i emocionals i m’he quedat i em quedo molt sorpresa del seu impacte i resultats satisfactoris.

Per aquest motiu he decidit organitzar aquest retir a Tortosa on compartiré amb tots els que vulgueu assistir-hi  aquests coneixements.

Aprofitem i aprofiteu l’estiu i recordeu de buscar i reservar sempre una mica de temps per alimentar la vostra ment i al vostra consciència, en el fons  el creixement en aquesta direcció és el que li dona sentit a les nostres vides i fa que puguin anar a millor i millor.

Qualsevol dubte o pregunta estic a la vostra disposició.

Assumpció Salat

El canvi  i el desenvolupament de  la consciència

Com ja està anunciat en diversos escrits de diferents cultures, la humanitat experimentarà una transformació de consciència al començament del tercer mil·lenni.

Es diu que  farem i potser ja estem fent alguns un salt a un nivell qualitatiu superior de consciència, alguns li donen el nom de la cinquena dimensió.

Per això, l'any 1992 es va iniciar en diversos Instituts de Rússia  investigacions sobre la consciència y el futur desenvolupament harmoniós de l’individu i de les societats.

Aquestes ensenyances, que estan en desenvolupament permanent, parteixen  del supòsit  de que en totes les cultures i creences existeix una Creació homogènia i, per tant, un Creador (Intel·ligència o camp quàntic). Aquests ensenyaments no tenen res a veure amb una religió, sinó a coneixements sobre la Creació, la construcció de l'ànima o essència humana i de  les seves  estructures psicològiques i mentals  a través de les quals els sers humans podem anar generant i transformant  la realitat. El món en què vivim (realitat externa) és una conseqüència de la consciència  humana(realitat interna) que  representa  una estructura informativa que  genera efectes a l’entorn que vivim.

L'autor rus Pjotr ​​Garjajev va demostrar que la substància viva de l'ADN reacciona tant sota la llum làser modulada amb paraules com a baixes ones de ràdio.  Segons  els experiments, l'ADN humà no és sol responsable de construir el cos, sinó que també serveix com a dipòsit d'informació i per a la comunicació amb altres cèl·lules i òrgans del propi cos, així com amb l'ADN d'altres persones o animals.

Aquesta comunicació té lloc més enllà dels cinc sentits i de l'espai i el temps, en l'hiperespai.  

Aquests patrons informatius que reben l'ADN s'emmagatzemen en una onda de llum específica.

A través d'aquesta onda portadora d'ADN, la hipercomunicació té lloc en forma d'entrada de dades, la revocació de dades d'ADN, així com el contacte amb altres participants de la ret interna. Sembla que l'ADN conté el llenguatge primordial, que entenen totes les cèl·lules. Per tant, és important parlar directament amb les cèl·lules durant un procés de regeneració.

Jon Kabat-Zinn, promotor del mindfulness a  occident ens diu que si augmentem i despertem les potencialitats de la consciència els canvis a la nostra vida venen sols.

Aquest investigador porta anys a occident  evidenciant com l’exploració de la consciència, la introspecció i la connexió profunda amb la nostra essència porten  a canvis que perduren en el temps.

Assumpció Salat




13 de juny 2024

 

PER PENSAR......

ELS NÚMEROS I LA CONSCIÈNCIA HUMANA

 

Tots sabem que la idea central del pensament pitagòric  era que els números  eren  l’essència de totes les coses, d´allí que la seva escola es centrés en l´estudi de la matemàtica i la geometria.

És curiós  veure com científics del mon actual també expliquen que l´univers té una configuració matemàtica i geomètrica.

Han sortit uns corrents dins de l´estudi de la consciència humana que apliquen de manera pràctica aquesta geometria i matemàtica al desenvolupament de la nostra consciència, que en el fons no és res més que veure amb ulls de saviesa la realitat que ens envolta.  

Potser que els números tinguin una estructura vibratòria que afecta a la nostra ment quan els veiem, memoritzem o repetim?

Podria ser que aquestes vibracions numèriques afectin al nostre cos físic i ens ajudin a harmonitzar o fins hi tot sanar alguns símptomes o malalties?

L'Univers es ritme,  tant a  nivell macro (rotació periòdica dels planetes, estrelles, galàxies) com a nivell  micro (la rotació dels àtoms, el moviment dels electrons, les propietats de les partícules ).

L'organisme humà no n'és una excepció. Estem connectats amb tot allò que ens envolta per bioritmes. El cos humà té múltiples diferents estructures rítmiques on cada cèl·lula viva correspon al seu propi ritme. El cor i la respiració també tenen el seu propi ritme.

El nostre organisme pot ser comparat a una orquestra, funciona amb diferents instruments musicals per fer la mateixa música, però alhora cadascú amb l'atribut de les seves freqüències úniques.

Si un dels instruments musicals no s’ajusta correctament afectarà la totalitat del resultat.

Aquestes idees i preguntes ens obren  un mon, una manera diferent d’explorar i desenvolupar la nostra consciència.

Assumpció Salat



 


CONFERÈNCIA A L´EMD DE JESÚS (TARRAGONA)

 

Parlarem de com ho podem fer per gestionar amb persones que no ens ho posen fàcil.

Tindrem també un bonic acompanyament musical.

Assumpció Salat



 

RETIR AMB ASSUMPCIÓ SALAT

Ara que estem a l’estiu és un bon moment per trobar estones per alimentar el nostre esperit. És l’Àgape que necessitem per afrontar millor les situacions, reptes i entrenaments que ens planteja a tots la vida.

En aquest retir treballarem la consciència tècniques que barregen la part matemàtica i científica amb la part psicològica. Augmentar el nostre nivell de consciència és la clau per una vida millor en tots els sentits, una consciència ampliada ens permet sanar molts dels aspectes del nostre inconscient.

Tindrem temps per aprofundir, compartir i passar un bon cap de setmana.

Us convido a venir a Tortosa, en concret a Jesús. Estarem en un bonic convent (alberg)  a Jesús. Allí compartirem la convivència i el taller que tenim programat. Les persones que vingueu al retir podrem ampliar i fer pràctiques del taller el dissabte  dia 27 al matí. A la vegada serà un temps per nosaltres en habitacions individuals i molt còmodes. Amb un bonic jardí per passejar i amb la climatització adequada.

Entrada el divendres a partir de les 17h. Sortida el dissabte a les 19h.


Assumpció Salat


 

MEDICINA BIOQUÀNTICA

Es basa en les diferents medicines més antigues aplicant les propietats de la física i mecànica quàntica més avantguardistes.

Se sosté en:

  • la causa i no en el símptoma,
  • el reequilibri/harmonització i no en la cura,
  • i en la persona i no en la malaltia.

 Destaquem l’eficàcia amb que transforma l’estrès en vitalitat, ordre i creativitat.

Orienta la persona sobre el que necessita conèixer sobre la seva condició (de com la va produir) i què fer per millorar i avançar.

Prioritza la prevenció per tal de no atraure la malaltia.

En cada sessió activem el ‘sistema immune’, i alhora aquelles connexions que estan en pausa, adormides, i no ens deixen avançar tal com voldríem (”bucle”).

Joan Canillas

Facilitador de Medicina Quàntica, Medicina Koreana; Especialista i Trainer de Focusing per “The International Focusing; Institute de NY”; Trainer en Tècniques de Veu, Respiració i Silenci (Mètode Wilfart); Formació superior en Nutrició Esportiva.

Lloc: Centre Àgape (a l’antiga Quiron).

C/ Mare de Déu de la Salut 78, 5 D, Barcelona

Demaneu hora per WhatsApp

Telèfon: 619 78 26 28 Joan Canillas



 

 

 

 

 

PUBLICACIONS