30 d’abr. 2011

Activitats Maig 2011

Una cordial salutació d´entrada i us fem arribar de nou les nostres propostes i algunes reflexions adjuntes, per tal de seguir junts creixent i aprenent a viure d’una manera més sabia i joiosa.

Ja portem força temps enviant-vos aquests correus on us proposem articles i històries per reflexionar i a la vegada diferents tipus d’activitats, volem com a equip donar-vos les gràcies per atendre els nostres correus i per confiar en la nostra feina, i a la vegada comunicar-vos que entrem ara en una nova etapa en què hem de respectar una senzilla i clara llei de vida que és la de la compensació.

L’equilibri perfecte de la naturalesa i de tots els éssers vius està regit per la simbiosis, és a dir per la interacció harmònica dels éssers de diferents espècies, de la qual es deriva un benefici mutu i per el principi de l’Acció-Recuperació, on qualsevol activitat o moviment consumeix una determinada quantitat d’energia, la qual necessita ser recuperada per mantenir l´ eficiència i la permanència de l’activitat o del moviment.

Per poder seguir oferint-vos els nostres serveis i millorar a la vegada en les nostres accions a partir d’aquest mes hi haurà una recuperació o compensació de l´energia que us entreguem.

  • Dia 7 de Maig

    De 11h a 12h. Meditació.

    Aportació : 3 €

De 20h a 21h. Formació sobre l´eneagrama.

Aportació: 12 euros per sessió.

En aquestes sessions acompanyades de dues professionals especialistes en el eneagrama entendrem com funciona la nostra personalitat, aprendrem a veure quin és el nostre tipus i com influeix en les nostres relacions humanes i en la nostra vida en general.

M Carmen Vázquez. Terapeuta Gestalt i formada en el S.A.T. de Claudio Naranjo.

Assumpció Salat. Psicòloga.

  • Dia 18 de Maig

De 19:30 h a 20:30 h. Meditació.

Aportació : 3 €

  • Dia 19 de Maig

De 19h a 20:30h Mini- taller vivencial The Body- Mind Bust.

Aportació : 5 €

Coneixerem una tècnica, basada en el mètode Mesieres i l´antigimnàsia de Terésse Bertherat que ens ajudarà a sentir l´energía i el benestar en el nostre cos, si tens algun tipus de dolor, tensió corporal, algun problema que hagis tractat amb fisioteràpia, podràs veure com amb unes poques sessions el teu cos millora i la teva energia augmenta.

No et perdis aquest mini taller impartit per una especialista en el tema!!!!!

Sheila Clancy.

Si vols rebre una sessió individual per probar en el teu cos el mètode, concerta la visita i en ella hi haurà dues parts:

1 hora per tal que Sheila Clancy et pugui fer el teu diagnòstic individual i en aquesta hora et sorprendrà el que la terapeuta et dirà sobre el teu cos. Si no ho veus clar, no hi ha compromís pots marxar, sense tenir que abonar l´import de la sessió. Si ho veus útil la terapeuta verificarà el diagnòstic i et donarà una petita pauta per fer a casa teva i així poder re-programar la teva ment i cos. Ara bé, la tècnica requereix del teu compromís per treballar uns pocs minuts ( menys és més) a casa teva i així poder veure resultats.

De 20h a 21h.

Grup d´autoajuda i acompanyament al dol (trobades quinzenals).

Gratuït.

Grup obert a totes les persones que han perdut a algun ser estimat. En aquest grup participarà també Sheila Clancy . Donará unes petites pautes individuals per ajudar al cos i la ment. De 5 a 7 minuts per persona.

Continuarà els dies 9 de juny , 22 de juny, 7 de juliol i 21 de juliol i altres dates que ja anirem confirmant. A càrrec de Paquita Marsal.

De 10h a 20:30h.

Reiki – Primer nivell

Aportació: 90

A càrrec de Paquita Marsal. Mestra de Reiki. Especialista en acompanyament al dol y tècnica Hemy- Sinc . La seva web: www.paquitamarsal.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada