4 de des. 2020

 

NADAL 2020

 

Aquests Nadals sens dubte seran diferents, sí, ja fa temps que estem vivint la diferència, estem canviant hàbits, estem adaptant-nos a situacions externes que no son les habituals, les que estàvem acostumats. Si el canvi forma part de la nostra vida però aquest any 2020 l'hem viscut d'una forta manera.

 

La vida és canvi i ser bons alumnes de l'escola de la vida suposa el saber-se adaptar a aquests canvis, saber-los gestionar, saber-los viure i sobre tot aprofitar-los per desenvolupar totes les llavors i potencialitats que tenim en el nostre interior, per arribar a manifestar una millor versió de nosaltres mateixos.


Els canvis no ens han de fer mai por, no cal que es desperti l'angoixa i l'ansietat davant dels canvis el que cal és que es despertin les ganes d’aprendre, les ganes de preguntar-nos i de descobrir com ho podem fer per viure de la millor manera les situacions externes que la vida ens presenta i a la vegada fer aquells CANVIS INTERNS necessaris per afrontar-ho millor.


Hem de tenir present que res del que estem vivint és casual, res del que passa a les nostres vides passa per atzar o per bona o mala sort, res. Vivim en un univers intel·ligent, un univers, una vida que encara ens falta molt per saber comprendre com funciona, poc a poc ho anirem fent si hi posem interès i ganes. Entendre com funciona la vida, com funciona el tema de la mort, com i per què es manifesten els canvis és tot un gran repte. Val molt la pena començar a estudiar-ho.

 

Per tant us convido en aquests dies de Nadal tenir temps per reflexionar, per llegir per alimentar (Àgape) les nostres ments i els nostres cors, a la vegada que podem convidar a les persones que estimem a que també ho facin. 

 

Assumpció Salat

 

MOLT BONES FESTES!!!!!


REGALEM SAVIESA EN AQUESTES FESTES DE NADAL!!!!

Si ens escriviu a asalat@copc.cat us enviem l´exemplar signat!!

 

 

Podeu comprar les nostres publicacions a través de la nostra pàgina web, o bé adreçar-vos a qualsevol llibreria. També per AMAZON!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari